مزایای شرکت در دوره
ارائه مدرک رسمی
بعد از اتمام دوره می توانید با شرکت در آزمون فنی وحرفه ای مدرک بین المللی دریافت کنید.
کلاس های مجهز
تمامی تجهیزات مورد نیاز این دوره در کلاس های آموزشگاه فراهم می باشد.
پشتیبانی پس از دوره
پس از اتمام دوره، به بازار کار معرفی می شوید تا شغلی متناسب با مهارت و تخصص خود را پیدا کنید.
اهمیت شرکت در دوره غذاهای ترکیه ای
تبریز آموزش با بهرهگیری از اساتید مجرب بهترین آموزشگاه تبریز می باشد.
آموزش غذاهای ترکیه ای در تبریز به صورت صفر تا صد و عملی برگزار می شود.
از کارگاه های مجهز برای آموزش بهتر و یادگیری دقیق تر استفاده میشود.
بعد از اتمام دوره می توانید رستوران غذاهای ترکیه ای راه اندازی کنید.
با شرکت در آزمون فنی و حرفه ای مدرک بین المللی دریافت نمایید.
مشاوران ما همواره آماده راهنمایی شما هستند
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشترشماره تماس خود را وارد کنید و منتظر تماس مشاوران آموزشی باشید.
سرفصل های دوره
آشنایی با انواع غذاهای ترکیه
ایجاد فایل جدید در ابعاد و کادر متنوع با تنظیمات استاندارد
آموزش پخت غذاهای محبوب ترکیه
آموزش آدنا کباب، دونر کباب، لحماجون، امام بایلدی، پیده، کوفته و کمپیر
آموزش انواع دسرها
آموزش باقلوا، كادايف، روانی، محلبی، سوتلاچ و دسر كازان ديبی
آموزش غذاهای ترکیه ای در تبریز
آموزش غذاهای ترکیه ای در تبریز، شما هرآنچه را که برای شروع این رشته لازم دارید کسب خواهید کرد.
این دوره که به صورت تخصصی در تبریز آموزش برگزار میشود. دوره آموزش غذاهای ترکیه ای در تبریز مخصوص افرادی است که قصد شروع کار در هتل ها و رستوران های ترک را دارند.
در این دوره آموزش غذاهای ترکیه ای در تبریز انواع کباب ها ترک که در بین ایرانی ها بسیار محبوب است نیز آموزش داده می شود.
یادگیری غذاهای بین المللی مانند: غذاهای ترکیه ای، نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد.
زیرا روش هایی که در طبخ غذاهای خارجی استفاده می شود، از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. از غذاهای معروف ترکیه ای می توان به: دونر کباب، لاهماجون، ایمام بایلدی، پیده، کوفته و کومپیر اشاره کرد. (آموزش غذاهای ترکیه ای در تبریز)
برخی از این غذاهایی که معرفی گردید تقریبا معادل بعضی از غذاهای ایرانی هستند ولی روش پخت شان با ما فرق دارد.
ویژگی های آموزش غذای ترکیه ای در تبریز
آموزش غذای ترکیه ای در تبریز به گونه ای طراحی شده اند که بهترین فرصت را برای مهارت جویان برای یادگیری در یک سفر آشپزی فراهم کنند و به آنها اجازه دهند از غذاهای خوشمزه لذت ببرند.
دانش آموزانی که در این دوره غذا را چشیده اند می توانند با استفاده از منابع خود به راحتی در منزل غذاهای خوشمزه درست کنند.
- لاه معجون
- بورک
- پیده
- باقلوا
- علی نازک
- پواهچا
- گازان دیبی
- کشکول
به طور کلی غذاهای ترکیه به دلیل طبخ متفاوت و تنوع غذایی از جایگاه ویژهای در میان گردشگران برخوردار هستند. تنوع غذاهای ترکیه بیشتر به دلیل موقعیت جغرافیایی این کشور است. ترکیه با توجه به موقعیت ساحلی و بندری خود از انواع غذاهای دریایی، سبک غذاهای اروپایی، غذاهای مدیترانهای، سبک آشپزی جنوب شرق آسیا و… برخوردار است.
غذاهای ترکی یکی از پرطرفدارترین غذاهای خارجی در ایران است. بسیاری از مردم غذاهای ترکی را دوست دارند و من مقالات و دستور العمل های زیادی در این زمینه خوانده ام. به نظر من بهتر است طبخ غذاهای خارجی را خودتان یاد بگیرید تا اینکه آنها را در رستوران بپزید.
دوستان عزیز، اگر علاقه مند به آشنایی با دنیای شگفت انگیز غذاهای ترکی هستید، این دوره رازهای تهیه غذاها و ادویه های خوشمزه را به شما آموزش می دهد.
غذاهای ترکی هنر پختن غذاها، به ویژه غذاهای خاص مردم ترکیه است. این غذا از غذاهای تهیه شده توسط عشایر و روستاییان آناتولی گرفته تا طیف گسترده ای از غذاهایی که امروزه در بسیاری از آشپزخانه های کاخ عثمانی و رستوران های گران قیمت در سراسر ترکیه ایجاد می شود را شامل می شود.
وقتی صحبت از پخت غذاهای خارجی می شود، مهمانان احتمالاً فکر می کنند: “من نمی دانم چگونه این نوع غذا را درست کنم!”
در مورد آموزش غذاهای ترکی نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد.
زیرا روش هایی که در طبخ غذاهای خارجی استفاده می شود در کشورهای مختلف متفاوت است. غذاهای معروف ترکی عبارتند از: دونر کباب، لحماجون، امام بایلدی، پیده، کوفته و کمپیر. برخی از این غذاهایی که معرفی شدند تقریباً معادل برخی از غذاهای ایرانی هستند اما روش پخت آنها با ما متفاوت است.
دوستان عزیز، اگر علاقه مند به آشنایی با دنیای شگفت انگیز غذاهای ترکی هستید، این دوره رازهای تهیه غذاها و ادویه های خوشمزه را به شما آموزش می دهد.
غذاهای ترکی هنر پختن غذاها، به ویژه غذاهای خاص مردم ترکیه است. این غذا از غذاهای تهیه شده توسط عشایر و روستاییان آناتولی گرفته تا طیف گسترده ای از غذاهایی که امروزه در بسیاری از آشپزخانه های کاخ عثمانی و رستوران های گران قیمت در سراسر ترکیه ایجاد می شود را شامل می شود.
وقتی صحبت از پخت غذاهای خارجی می شود، مهمانان احتمالاً فکر می کنند: “من نمی دانم چگونه این نوع غذا را درست کنم!”
در مورد آموزش غذاهای ترکی نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد.
زیرا روش هایی که در طبخ غذاهای خارجی استفاده می شود در کشورهای مختلف متفاوت است. غذاهای معروف ترکی عبارتند از: دونر کباب، لحماجون، امام بایلدی، پیده، کوفته و کمپیر. برخی از این غذاهایی که معرفی شدند تقریباً معادل برخی از غذاهای ایرانی هستند اما روش پخت آنها با ما متفاوت است.
سوالات خود را از ما بپرسید
اگر در مورد دوره های آموزشی و نحوه ثبت نام سوالی دارید می توانید از طریق لینک های زیر با ما در ارتباط باشید.
تنوع آموزش غذاهای ترکیه ای در تبریز
شکی نیست که غذاهای ترکی یکی از معروف ترین غذاهای دنیاست.
یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای عجیب و غریب با انواع غذاهای لذیذ به حساب می آید.
مواد مورد استفاده در پخت غذاهای بین المللی مانند غذاهای ترکی نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد.
زیرا روش هایی که در طبخ غذاهای خارجی استفاده می شود در کشورهای مختلف متفاوت است.
یادگیری غذاهای بین المللی فراتر از یادگیری مواد اولیه و روش های آشپزی است. آشنایی با پیشینه فرهنگی کشور مبدأ بسیار مهم است.
غذاهای معروف ترکی عبارتند از:
- دونر کباب
- لحماجون
- امام بایلدی
- پیده، کوفته و کمپیر.
غذاهای ترکی توسط فرهنگ های شرق، غرب و جنوب شکل گرفته است. سرآشپزهای ترک در تهیه غذاهایی بر اساس مواد منطقه ای مانند روغن زیتون، گیاهان محلی، ادویه جات و غلات بسیار موفق بودند. غذاهای ترکی یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیاست.
پخت غذاهای ترکی به دلیل روششناسی آشپزی که از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، نیاز به دانش و تجربه بیشتری دارد.
غذاهای معروف ترکی عبارتند از: آدنا کباب ،دونر کباب، لحماجون، امام بایلدی، پیده، کوفته و کمپیر. برخی از این غذاهایی که معرفی شدند تقریباً معادل برخی از غذاهای ایرانی هستند، اما روش پخت آنها با ما متفاوت است.
مانند غذاهای ایتالیایی، چینی و هندی، غذاهای ترکی در سرتاسر جهان محبوب هستند. با این حال، روشهای پخت این غذا در کشورهای مختلف متفاوت است. غذاهای معروف ترکی عبارتند از: دونر کباب، لحماجون، امام بایلدی، پیده، کوفته و کمپیر.
یادگیری غذاهای بین المللی مانند غذاهای ترکی نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد. غذاهای معروف ترکیه اغلب با مخلوطی از گوشت چرخ کرده، سبزیجات، میوه ها و ادویه ها تهیه می شوند.
پس از پایان دوره به کارآموزان مدرک رسمی و بین المللی سازمان آموزش فنی و حرفه ای اعطا می گردد، که برای اخذ پروانه کسب لازم بوده و قابل ترجمه برای کار در سایر کشورها می باشد.
به طور کلی غذاهای ترکیه به دلیل طبخ متفاوت و تنوع غذایی از جایگاه ویژهای در میان گردشگران برخوردار هستند. تنوع غذاهای ترکیه بیشتر به دلیل موقعیت جغرافیایی این کشور است. ترکیه با توجه به موقعیت ساحلی و بندری خود از انواع غذاهای دریایی، سبک غذاهای اروپایی، غذاهای مدیترانهای، سبک آشپزی جنوب شرق آسیا و… برخوردار است.
غذاهای ترکی یکی از پرطرفدارترین غذاهای خارجی در ایران است. بسیاری از مردم غذاهای ترکی را دوست دارند و من مقالات و دستور العمل های زیادی در این زمینه خوانده ام. به نظر من بهتر است طبخ غذاهای خارجی را خودتان یاد بگیرید تا اینکه آنها را در رستوران بپزید.
پخت غذاهای ترکی به دلیل روششناسی آشپزی که از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، نیاز به دانش و تجربه بیشتری دارد.
غذاهای معروف ترکی عبارتند از: آدنا کباب ،دونر کباب، لحماجون، امام بایلدی، پیده، کوفته و کمپیر. برخی از این غذاهایی که معرفی شدند تقریباً معادل برخی از غذاهای ایرانی هستند، اما روش پخت آنها با ما متفاوت است.
مانند غذاهای ایتالیایی، چینی و هندی، غذاهای ترکی در سرتاسر جهان محبوب هستند. با این حال، روشهای پخت این غذا در کشورهای مختلف متفاوت است. غذاهای معروف ترکی عبارتند از: دونر کباب، لحماجون، امام بایلدی، پیده، کوفته و کمپیر.
یادگیری غذاهای بین المللی مانند غذاهای ترکی نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد. غذاهای معروف ترکیه اغلب با مخلوطی از گوشت چرخ کرده، سبزیجات، میوه ها و ادویه ها تهیه می شوند.
پس از پایان دوره به کارآموزان مدرک رسمی و بین المللی سازمان آموزش فنی و حرفه ای اعطا می گردد، که برای اخذ پروانه کسب لازم بوده و قابل ترجمه برای کار در سایر کشورها می باشد.
مشاوران ما همواره آماده راهنمایی شما هستند
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشترشماره تماس خود را وارد کنید و منتظر تماس مشاوران آموزشی باشید.