O معرفی 7 شغل پر درآمد بورس به دنبال این هستیم تا شما را با انواع موقعیت های شغلی در بازار سرمایه ایران آشنا کنیم؛ پس اگر شما نیز متقاضی استخدام شدن در یک شغل پر درآمد در بورس هستید، توصیه می کنیم تا پایان این وبلاگ، ما را همراهی کنید.
اصلی ترین موضوع در رشد و پیشرفت هر سازمان و نهاد، منابع انسانی است. به این معنا که بهره وری و افزایش کارایی یک نهادمالی مستلزم بکارگیری منابع انسانی ماهر و توانمند است؛ به عبارت دیگر نیروی انسانی کارآمد با انجام اقدامات مثبت و اثربخش، زمینه و امکان افزایش بهره وری نهادهای مالی را فراهم می سازد.
نهادهای مالی بازار سرمایه نیز به عنوان زیرمجموعه ای از جامعه مدرن امروزی از این امر مستثنی نیستند و بزرگترین دارایی هر نهادمالی دانشی است که سرمایههای انسانی آن نهادها دارند چون منابع انسانی متخصص می توانند حلال مشکلات باشند.
به همین دلیل شرکت ها و نهادهای مالی مرتبط با بازار سرمایه همواره به دنبال جذب و استخدام افراد متخصص در سمت های گوناگون شغلی هستند که هر کدام از این مشاغل می تواند یک شغل پر درآمد در بورس را برای فرد شاغل در آن سمت به همراه بیاورد.
معرفی 7 شغل پر درآمد بورس:
1) تحلیل گر
کارشناس تحلیل گر در شرکت های مرتبط با بازار سرمایه (کارگزاری ها، تامین سرمایه ها و….)، صورت های مالی شرکت را می خواند (وظیفه تحلیل گر بنیادی) و قیمت کالاها، فروش، هزینه ها و نرخ های مالیاتی را به منظور تعیین ارزش شرکت و پیش بینی درآمدهای آتی تجزیه و تحلیل می کند.
2) کارشناس عرضه و پذیرش
کارگزاری های دارای مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار، در مجموعه ی خود واحدی به نام عرضه و پذیرش دارند که این واحد وظایف گوناگونی همچون پذیرش شرکت های متقاضی حضور در بازار سرمایه، عرضه محصولات شرکت های متقاضی فعالیت در بورس کالا و….را بر عهده دارد.
3) تاسیس کارگزاری یا اخذ شعب سایر کارگزاری ها
سومین شغل پر درآمد در بورس، تاسیس کارگزاری یا اخذ شعب سایر کارگزاری ها است. همانطور که می دانید سرمایه گذاران و معامله گران فعال در بازار سرمایه، برای انجام معاملات خود باید از طریق واسطه هایی به نام کارگزاری، اقدام کنند.
4) معامله گر سهام
در تعریف این سمت شغلی باید اشاره کرد که معاملهگر سهام شخصی است که در معامله اوراق بهادار سهامی شرکت دارد و تلاش میکند از خرید و فروش آن اوراق بهادار سود ببرد. معامله گران سهام ممکن است سرمایه گذار بلند مدتی یا کوتاه مدتی ، نوسان گیر و یا دلال سهام باشند.
5) تاسیس سبدگردان و مدیریت سبد
شرکت های سبدگردانی، از زیرمجموعه های نهادهای مالی بازار سرمایه محسوب می شوند؛ در تشریح این شرکت ها باید خطر نشان کرد که شرکتهای سبدگردان از مهارت، دانش و تجربه زیادی برخوردار میباشند و تحلیلگرانی خبره دارند.
6) کارشناس ارزش گذاری سهام
ارزش گذاری سهام شرکتهای موجود در بازار سرمایه یکی از مهمترین و کلیدی ترین مباحث تحلیل بنیادی است که با هدف تخمین ارزش ذاتی یک دارایی انجام می شود. ارزش گذاری سهام شرکت ها نیز مدل ها و روش های گوناگونی دارد.
7) کارشناس سرمایه گذاری
در معرفی این شغل پر درآمد در بورس باید گفت که شرکت ها و نهادهای مرتبط با بازار سرمایه معمولا برای استخدام کارشناس سرمایه گذاری در مجموعه خود، از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با بورس (اقتصاد،مدیریت مالی و….)، استفاده می کنند.
هیچ نظری وجود ندارد